Βρμπα: Σοκαρίστηκα με τον κόσμο του Ολυμπιακού

featured image

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού στάθηκε ο προπονητής της Βικτόρια Πλζεν, Πάβελ Βρμπα, ο οποίος τόνισε πως δίκαια η ομάδα του Πειραιά πήρε την πρόκριση στη γ" προκριματική φάση του Champions League, αφού ήταν πολύ καλύτερη, ενώ στάθηκε και στα λάθη των παικτών του, που σύμφωνα με εκείνον... χάρισαν τη νίκη στον αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Βρμπα για:

Το παιχνίδι: «Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από εμάς σήμερα και πήρε την πρόκριση όπως και την άξιζε».

Τι σημαίνει η ήττα αυτή για την Πλζεν: «Δεν είμαι ο ιδιοκτήτης. Μην με ρωτάτε... Για εμένα αν ρωτάτε, παίζουμε στην Αντβερπ και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε».

Τι είχε διαφορετικό το σημερινό ματς από το πρώτο: «Φοβηθήκαμε αρκετά στην αρχή. Ήρθε και το δοκάρι και μέχρι το 20ο λεπτό παιζαμε χαμηλά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η επανάληψη των πρώτων 20 λεπτών. Το κακό είναι ότι τα περιασσότερα γκολ ήταν από στημενες φάσεις και λάθη μας. Ο Ολυμπιακός είχε το κίνητρο και το κατάφερε».

Την κρίσιμη στιγμή του παιχνιδιού: «Ό,τι και να πούμε αν είχαμε βάλει πρώτο το γκολ θα ήταν όλα αλλιώς. Θα ξαναπώ όμως ότι εδώ σήμερα κέρδισε ο καλύτερος».

Το πρόβλημα της ομάδας του, που δεν δημιούργησε φάσεις: «Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός δεν είχε σουτ. Έτσι είναι τα ματς. Συμβαίνουν αυτά».

Το εάν πιστεύει ακόμη ότι η ομάδα του είναι καλύτερη του Ολυμπιακού: «Μετά το πρώτο ματς δεν μπορώ να μην το πιστεύω».

Τα ματς με την Μποέμιαν και την Αντβερπ: «Να ξυπνήσουμε από το όνειρό μας και να συγκεντρωθούμε στην πραγματικότητα. Το πρωτάθλημα και το Europa League...».

Την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη και εάν επηρέασε την ομάδα του: «Σοκαρίστηκα θετικά. Είχαμε μάθει για την ατμόσφαιρα. Αλλά το είδαμε και δεν το περιμέναμε έτσι. Ήταν θαυμάσια. Θα ήθελα και εγώ τέτοια ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας. Δεν είμαι σίγουρος αν επηρεάστηκε η ομάδα. Δεν ξέρω αν φώναζαν κατά εμάς. Νομίζω ότι φώναζαν υπέρ της ομάδας τους. Και τους εύχομαι να το συνεχίσουν έτσι...».

Τις στημένες φάσεις του Ολυμπιακού: «Όλα έχουν σχέση με όλα. Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιτετικός στις στημένες φάσεις και εμείς τραγικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.