Katse Kala

Katse Kala

Πως να έχετε ένα επιτυχημένο Dating Profile

Καθώς οι εποχές μαζί με τις συνήθειες αλλάζουν, μαζί αλλάζει και ριζικά το κομμάτι της γνωριμίας και κατά συνέπεια της κοινωνικοποίησης όπου το Digital Dating φαίνεται να είναι ο κύριος τρόπος του flirt σήμερα. Διάφορες εφαρμογές και κοινωνικά μέσα συντελούν σε έναν εύκολο τρόπο έτσι ώστε να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που μπορεί να σου αρέσει ή γενικότερα να σου κινεί το ενδιαφέρον. Παρακάτω θα σας παραθέσουμε μερικές απόψεις και tips για να φτιάξετε ένα ‘δυνατό’ και επιτυχημένο Dating Profile έτσι ώστε να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα και γιατί όχι και το άλλο σας μισό!

1.  Το πιο σημαντικό είναι ο παράγοντας εικόνα στο προφίλ σας. Πρόκειται για τον γνώμονα με τον οποίο οι άλλοι πρόκειται να αποφασίσουν εάν θα πατήσουν Like ή όχι. Η κύρια φωτογραφία του προφίλ σας καλό θα είναι να είναι η πιο επιτυχημένη και στη συνέχεια ενδείκνυται να ανεβάσετε μια σειρά εικόνων οι οποίες θεωρούνται οι καλύτερες σας. Σίγουρα μια ποικιλία σε φωτογραφίες είναι ιδανικό έτσι ώστε να υπάρχει ζωντάνια και διάφορες όμορφες στιγμές, παρέες ή μέρη κτλ. στα οποία έχετε φωτογραφηθεί. Η ανάλυση και η φωτεινότητα παίζει σημαντικό ρόλο καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είναι εύκολο να διακρίνουμε το άλλο άτομο σε μία θολή και σκοτεινή εικόνα, μας παραπέμπει σε πρόχειρη δουλειά και πως κάτι θέλει να κρύψει. Αναφορικά με τα χρώματα, αξίζει να σημειώσουμε πως βάση ερευνών, οι ασπρόμαυρες εικόνες έχουν μειωμένα στατιστικά επιτυχίας σε σύγκριση με τις έγχρωμες φωτογραφίες. Το ίδιο ισχύει και για τα ρούχα σας, όπου στατιστικά πιο επιτυχημένες φωτογραφίες είναι αυτές που έχουμε μια ποικιλία χρωμάτων στο ντύσιμο μας και με αυτό το τρόπο φαίνεται πιο ζωντανή και ελκυστική.

2.  Προσθέστε στο προφίλ σας πληροφορίες για τον εαυτό σας. Ένα άδειο ή ελλειπή βιογραφικό θα ήταν το ίδιο ανεπιτυχές με ένα Dating Profile που δεν έχει καθόλου λεπτομέρειες για εσάς. Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να γράψετε την ιστορία της ζωής σας, ωστόσο, μερικά πράγματα για τον εαυτό σας, τα ενδιαφέροντα σας ή κάτι που σας αντιπροσωπεύει καλό θα είναι να αναφέρεται. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε κάποιο κοινωνικό μέσο ( π.χ Instagram ) έτσι ώστε να εμπλουτίσετε την εικόνα του και να φαίνεται αληθινό αφού παράλληλα θα δείχνετε και μια ξεχωριστή συλλογή. Τα τελείως ‘άδεια’ προφίλ δημιουργούν πολλές φορές τη λανθασμένη εντύπωση πως πρόκειται για ψεύτικο λογαριασμό ή ανενεργό χρήστη, κάτι που δεν θα θέλατε σε καμία περίπτωση να συμβεί και σε εσάς.

3. Επικοινωνήστε με τους άλλους όχι με κοινότυπο τρόπο. Το κλειδί της επιτυχίας και κατά συνέπεια της διαφοροποίησης από τη μάζα είναι το να είμαστε ξεχωριστοί. Ένα απλό και συνηθισμένο ‘Τι κάνεις’ δεν έχει ιδιαίτερο σασπένς και καταλήγει πάντα στο να βαρεθούμε τη συζήτηση μιλώντας για το αν είμαστε καλά ή τι κάνουμε. Κάποια λεπτομέρεια πάνω στο άλλο άτομο αναφορικά με την εμφάνιση του ή τα γραφόμενα του θα ήταν ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσετε μια συζήτηση, βρίσκοντας πάτημα σε κάτι που αφορά προσωπικά τον συνομιλητή σας και του κινεί το ενδιαφέρον για να μάθει την άποψη σας. Ένας ακόμη ωραίος τρόπος για να ξεκινήσετε μια συζήτηση είναι κάποιο πρόσφατο περιστατικό ή επικαιρότητα που απασχολεί τη κοινή γνώμη για παράδειγμα. Βάζοντας σε σκέψη τον άλλον δημιουργεί τις βάσεις για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση αλλά παράλληλα σας ‘ανεβάζει’ στην υπόληψη του ως μια ιδιαίτερη προσέγγιση που κανένας άλλος δεν ακολούθησε. Το ίδιο ισχύει και στις γυναίκες αλλά και στους άντρες.

Φυσικά, σε αυτές τις περιπτώσεις κύριο ρόλο παίζει η εξωτερική εμφάνιση ωστόσο το ίδιο ισχύει και διαπροσωπικά, μιλώντας πάντα για την πρώτη εντύπωση οπτικά. Το μόνο σίγουρο που λένε ορθώς είναι ‘Don’t judge a book by it’s cover’ είτε έχει να κάνει με διαδίκτυο ή διαπροσωπικά. Γι’ αυτό το λόγο καλό είναι όλοι μας να δίνουμε μια ευκαιρία στο άλλο άτομο και να μαθαίνουμε τι πραγματικά είναι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *