Katse Kala

Katse Kala

Οι λόγοι που απωθούν τις γυναίκες στο dating

Πρόκειται για ίσως τα πιο κρίσιμα στάδια στα οποία καλείται είτε ο άντρας είτε η γυναίκα να σχηματίσει μια άποψη εφ’ όλης της ύλης σχετικά με το άτομο το οποίο βγαίνει ραντεβού. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κριθεί ένας άνθρωπος μέσα σε ένα διάστημα δύο ωρών ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις η πρώτη εντύπωση θα παίξει καθοριστικό ρόλο και ίσως να είναι μείζουσας σημασίας, κρίνοντας από τους μοντέρνους ρυθμούς dating που κυριαρχούν στην εποχή μας. Στη συνέχεια ενδεχομένως να ακολουθήσουν μια σειρά ραντεβού ή εξόδων διατηρώντας μια εν μέρη ερωτική σχέση. Η επιρροή των Social Media σε συνδυασμό με την διαφοροποίηση της κοινωνικής αλληλεπίδρασης από πολλούς παράγοντες, αλλάζουν τα δεδομένα με αντιστοίχως θετικά και αρνητικά αποτελέσματα. Το Katse Kala αποφάσισε να εξετάσει στην προκειμένη περίπτωση τη πλευρά της γυναίκας, αναφέροντας μερικά από τα βασικά στοιχεία – παραδείγματα που μπορεί να ‘ξενερώσουν’ μια κοπέλα από την οπτική της πλευρά αν αντιμετωπίσει κάποια από τις εξής καταστάσεις:

● Όταν ο άντρας αναφέρεται σε καταστάσεις του παρελθόντος και συγκεκριμένα σε σχέσεις με προηγούμενες γυναίκες ή περιστατικά στα οποία φαίνεται πως τα κακολογεί προσπαθώντας να αποδώσει ευθύνες σε όλους τους άλλους και να αναδείξει μηδενική υπαιτιότητα από πλευράς του. Κάτι τέτοιο κρούει το κώδωνα του κινδύνου σε μια κοπέλα καθώς δείχνει πως παρότι δεν είναι πια με ένα άτομο που ήταν παλιά, το μόνο που εκλαμβάνει από μια σχέση είναι ένα αρνητικό αντίκτυπο και τοξικότητα. Δικαίως η εντύπωση που θα λάβει το άλλο άτομο ακούγοντας κάτι τέτοιο θα είναι πως πιθανότατα να είμαι μια από ‘αυτές’ και στο μέλλον.

● Άνθρωποι που κρίνουν τους υπολοίπους με ευκολία είτε με καυστικό ή επικριτικό τρόπο προκειμένου να αναδείξουν μια υποτιθέμενη εμπειρία σε καταστάσεις που απλά παίζουν το συνήγορο του διαβόλου απλώς για να εκφέρουν άποψη με σκοπό το να ‘ανέβουν’ στα μάτια της παρέας τους.

● Όταν συζητάει μόνο και μόνο για την επαγγελματική του κατάσταση ή καταξίωση. Είναι σίγουρα όμορφο και δημιουργικό να έχουμε βλέψεις ή όνειρα για τις ζωές μας, ωστόσο η συνεχής αναφορά σε επαγγελματικά ζητήματα σε ένα ραντεβού καταντάει βαρετό και απωθεί την κοπέλα μετά από κάποιο σημείο. Τι χειρότερο από το τέλος του ραντεβού και ο άντρας να μην έχει ρωτήσει βασικά πράγματα για τη ζωή της συνοδευόμενης. Βγαίνεις για να περάσεις καλά και όχι για να κάνεις ανάλυση του χρηματιστηρίου.

● Οι άνθρωποι οι οποίοι δεν καταδέχονται να ικανοποιήσουν πλήρως σεξουαλικά την κοπέλα τους. Σίγουρα κανένας μας δεν είναι πάντοτε στη καλύτερη δυνατή διάθεση ωστόσο η άρνηση στοματικού έρωτα για παράδειγμα είναι ένα σημαντικό μείον για τους άντρες.

● Η άποψη πως ο γυναικείος οργασμός είναι ένας μύθος και η μη επιδίωξη του οδηγεί στο συμπέρασμα πως αυτό το άτομο λειτουργεί καθαρά εγωιστικά και δηλώνει πως ο άνδρας θεωρεί πως το σεξ ολοκληρώνεται εφόσον μόνον εκείνος ‘τελειώσει’.

● Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει αλληλοσεβασμός. Είσαι αυτό που είσαι και οφείλει ο κάθε άνθρωπος που είναι μαζί σου να το σεβαστεί και να μην κατακρίνει η να χλευάσει την οποιαδήποτε σου προτίμηση ή άποψη. Εφόσον επιλέγεις να είσαι με ένα άτομο πρέπει να δεχτείς κάθε πτυχή του χαρακτήρα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *